Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
16 berichten.
Henk Henk schreef op 12 oktober 2023 om 16:47
Beste Annemarie,

Ik heb de training persoonlijke effectieve ontwikkeling bij jou gevolgd. Het koste enige moeite om de eerste stap te zetten. En ik had nooit gedacht dat deze training binnen 6 weken al zoveel effect zou hebben. Het is wel moeilijk om goed naar jezelf te kijken, je krijgt letterlijk een spiegel voor je neus. Maar ik voel mij er veel beter door, heb meer energie en de directe omgeving reageert ook beter op mij. Als ik de tools blijf toepassen, kan het alleen nog maar beter gaan. Ik raad iedereen deze training aan, dan zou de wereld er een stuk beter uitzien.
Nogmaals heel erg bedankt!
Maureen Maureen uit Lochem schreef op 17 mei 2023 om 16:41
Beste Annemarie,

Dankzij jouw enorme hulp, advies, coaching, begeleiding én heel veel geduld, ben ik zover gekomen en heb ik zoveel bereikt!!

Eindelijk durf ik uit mijn veilige schulp te kruipen en mezelf zichtbaar te maken.

Mijn onzekerheid en minderwaardigheidsgevoel zat zo diep geworteld in mij. Het was te complex voor mij.

Gevangen zat ik in mijzelf. Mezélf ook diverse keren kwijtgeraakt.

Veel heb ik meegemaakt. Wat al het ontbrekende in mezelf deed versterken. Althans dat dácht ik. Totdat ik het IK & Why traject door jou ontdekte!!

Een lange weg en zoektocht is het voor mij geweest.
Zo diep weggestopt. Datgéne waar ik naar opzoek was.
Uiteindelijk is het een prachtig leerproces voor mij geweest.

Hoe eigenwijs en eigenzinnig ik ben om alles zélf uit te willen zoeken, mijn eigen weg te willen gaan, iedere zijweg in te willen slaan en dit ook aan te willen gaan!!

Het zelf willen doen!! Het zelf willen ondervinden!! Mijn weg te vinden.

Mijn kwetsbaarheid te leren omarmen. Krachtig en trots om nu in mijn kwetsbaarheid te durven staan.

Liefde begint bij jezélf. Alles begint bij jezélf!! Dat heb ik moeten ondervinden. Mezélf op nr 1 te moeten leren zetten!!

Liefde heb ik in mij gevonden. Een zielsgelukkig mens heb ik in mij gevonden.

Vanuit Zelfliefde, onafhankelijk zijn van je partner, Zelfstandigheid in alle opzichten, de juiste mensen,
de juiste liefde, de juiste partner, vanuit de juiste intentie!!

Vele opleidingen, cursussen, workshops heb ik gevolgd de afgelopen jaren. Veel gelezen en geschreven. Nog kwam ik niet verder.

- Intuïtieve ontwikkeling
- Magnetiseur
- Vitaliteits- Lifestylecoach
- Feng Shui Coach en Adviseur
- Vijf Elementen Coach
- Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap
- Chakra - Trance Healing
- HSP Coach en Therapeute
- Familie- Systematisch opstellen.
- Spiritueel Lifecoach
- Regressie & Reïncarnatie Therapeute
- Energetisch Holistisch Coach en Therapeute
- Massage Therapeute

Tot dat ik Annemarie ontmoette. Tot aan het IK & Why traject

Het leven, mijzelf, anders leren zien, anders leren kijken. Je creëert alles zélf. Diepe dalen en hoogte punten.

Ik houd van het leven. Ik houd van mijzelf. Ik houd van leren en studeren. Ik houd van ontwikkeling en groei.

Dit is wat heb ik bereikt!!

Joan Moreen Inner Healing Specialist
Energetisch Holistisch Coach en Therapeut
KvK nr.: 88326365

E-mail adres: maureengout@hotmail.com

Tel.nr. Mobiel: 06 83201099

Dit had ik nooit kunnen bereiken zonder jou Annemarie!!

Dankzij jouw enorme hulp geduld en bijdrage Annemarie!! Nogmaals mijn enorme dank hiervoor!!

Niets is te behalen zonder het
IK & Why traject !! Dat heb jij weten los te maken in mij.

Nu alweer ruim een jaar begeleidt je mij nu al naar het neerzetten van mijn eigen praktijk.

De eerste stap is gezet!!

Samen gaan we door!! Met veel plezier!!!

Trots, dankbaar en blij ben ik met alles waarin je mij hebt begeleidt, ondersteund, geadviseerd en gecoacht.

Een absolute aanrader voor iedereen!!

Nogmaals Dánkjewél!!

🙏🏼😘🍀✨💫🌸☀️❤️

Hartelijk dank!!

💚🙏🏼 🌸💫✨☀️🌈💜🤍
Esmé Esmé uit Lochem schreef op 12 juli 2022 om 20:34
6 weken geleden ben ik gestart met het ik en why traject. De sessies waren soms confronterend, maar gaven mij veel nieuwe inzichten. Annemarie is een goede coach die je veel leerzame tips mee geeft, en er op elk moment voor je is. Soms met een traan, maar vaak ook met een vleugje humor. Dit vond ik erg fijn. Het ik en why traject heeft mij doen groeien naar een zelfverzekerde IK. Super blij dat ik het traject met behulp van Annemarie ben aangegaan! Na 6 weken kan ik echt zeggen dat het voor mij heeft geholpen, en alle tips en oefeningen die ik heb geleerd kan ik nu zelf, met een positieve mindset gaan toepassen. Ik kan het iedereen aanraden! Bedankt Annemarie 🙂
Christa Helder Christa Helder uit Harfsen schreef op 26 augustus 2021 om 20:21
Annemarie heeft 'het beest in mij' weten los te maken. Middels eenvoudige maar doeltreffende oefeningen kwam er in één sessie boven waar ik al tijden mee liep te worstelen. Ik kan weer verder vol nieuwe energie.
Dank je wel Annemarie voor je positieve invloed .
Milou Milou schreef op 4 mei 2021 om 18:49
Via via bij Annemarie terecht gekomen, en wat ben ik blij dat ik het ik&why traject bij haar heb gevolgd.
Annemarie is een lieve, geduldige vrouw die precies het goede weet te vragen op het goede moment. Ze houdt je een spiegel voor, wat confronterend is, maar heel verhelderend. Ze heeft mij goede handvatten gegeven waardoor ik ben gegroeid op de manier waar en hoe ik het nodig had.
Bedankt lieve Annemarie. Je bent een topper!!
Op verzoek zonder naamsvermelding Op verzoek zonder naamsvermelding uit Echteld schreef op 11 april 2021 om 02:38
Via Linkedin kwam ik bij ‘’We doen het samen”. Daar zag ik een lijst met namen van hulpverleners waaronder Annemarie. In eerste instantie dacht ik: een rechtlijnig, zakelijk type, maar in tweede instantie: ‘’Is dat niet juist wat ik zoek nu’’. Wat is dat een gouden greep. Annemarie is recht door zee, niet aanvallend. Constructief, ze hield me regelmatig mijn spiegel voor, liet mij denken, maar reikte ook aan. Uiteindelijk moe(s)t ik het zelf oplossen. Ze doet alles met een lach, vanuit humor, maar liet me ook mijn tranen. Tijdsdruk voelde ik nooit bij haar. Ik volgde het Ik/WHY traject en heb heel hard moeten werken (vooral aan mijzelf) om een andere mind set te creëren. Dat heeft me uiteindelijk veel kracht, meer stevigheid en daardoor meer energie gegeven. Ik kwam uit een onzekere, instabiele, minderwaardige en angstige hoek. Dit hele traject heb ik als erg positief, bijzonder ondersteunend en heel plezierig ervaren. Ik weet zeker dat met wat ik geleerd heb ik heel wat steviger mijn toekomst in kan. Ik wens Annemarie oprecht veel succes toe en ben ongelooflijk blij met deze zinvolle kans die ik heb gekregen. Meer dan dankjewel Annemarie. DK
Esther ter Horst Coördinator Stichting WerkAtelier Eefde Esther ter Horst Coördinator Stichting WerkAtelier Eefde uit Zutphen schreef op 15 januari 2020 om 09:45
Ik heb Annemarie leren kennen toen ze zich 3 jaar geleden bij ons, bij Stichting WerkAtelier te Eefde, aan melde om als vrijwilliger coach onze deelnemers te begeleiden. Onze stichting is er voor mensen die nog een steuntje in de rug nodig hebben om weer de arbeidsmarkt op te gaan.

In het begin waren de mensen ietwat schuchter om naar haar toe te gaan maar stelde ze altijd voor om gewoon eens een kennismaking met haar te maken. Na de kennismaking was er bijna altijd wel een vervolgafspraak en kregen de mensen het gevoel dat zij écht wat voor hun kon betekenen. Het resultaat mocht er ook zijn. Diverse deelnemers heeft zij zo weten te motiveren, door vooral naar hun zelf te leren kijken, om de juiste draad weer op te pakken. Deelnemers zijn weer aan het werk gegaan of zijn toch weer een opleiding gaan volgen.

Zelf heb ik ook veel aan Annemarie gehad. Zeker wanneer “dingen” niet zo lekker liepen, op het werk of privé. Door haar betrokkenheid en haar directe manier van aanpak heeft zij veel voor ons betekend.

Annemarie dank je wel voor je enorme inzet en motivatie!
Hairstyling Sanne Hairstyling Sanne uit Almen schreef op 20 augustus 2019 om 08:44
Annemarie is een luisterend oor, en geeft je tips en tricks op een hele positieve en leuke manier. Ze is geduldig en vult niet voor je in. Ze laat je op een speelse manier naar jezelf kijken door je een 'spiegel' voor te houden, en hierdoor vul je zelf antwoorden in.. Door dit te doen zie je dat wat je doet misschien nog beter, of toch net even anders kan. Alles op een duidelijke, maar vooral luchtige manier en vol humor!

Annemarie, bedankt en veel succes!
Lieve groet,
Sanne
Mama's van Pareltjes Mama's van Pareltjes schreef op 5 september 2018 om 20:40
hier in mijn facebook live is te zien hoe annemarie mij geholpen heeft.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=301558320654455&id=555373828147070
Deborah Deborah uit Zutphen schreef op 1 februari 2018 om 19:28
Vorig jaar besloot ik weer een opleiding te gaan volgen. Ik deed op dat moment vrijwilligerswerk en kwam daar in contact met Annemarie.
We hadden eerst gezamenlijk en daarna individuele gesprekken.

Ik vond het spannend om weer te beginnen met een opleiding en ik maakte me zorgen over het plannen en organiseren van werk en school. Ook liep ik soms tegen bepaalde dingen aan op mijn werk. Annemarie wou mij hier wel in ondersteunen.

Annemarie heeft mij de juiste middelen gegeven om mij aan het denken te zetten over mijzelf en hoe ik handel. Dit gaf mij veel nieuwe inzichten waarmee ik aan de slag kon. We hebben ook gekeken naar het maken van planningen en welke manieren voor mij het beste werkte, zodat ik het ook daadwerkelijk ging gebruiken. Dit heeft mij veel rust gebracht.

Ik ben ondertussen een aantal maanden bezig met mijn opleiding en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik, mede met de 'tools' van Annemarie, zeker mijn diploma ga halen!

Hartstikke bedankt Annemarie en ga zo door!
Maike Winters Maike Winters uit Zutphen schreef op 2 juni 2017 om 19:17
Annemarie! Rustig, duidelijk, motiverend & doen. Denk ik nu een week later aan terug na ons gesprek.

Ik 'stapte' er in zonder verwachtingen. 'Ik zie het wel'..
Het mooie is, nu een week later komen steeds gedachten naar boven van ons gesprek. Je zorgt ervoor dat ik zélf antwoorden krijg. De rust & geduld daarbij van jou vond ik heel erg prettig.
Je vult niks in, geeft handvaten zodat ik zelf op oplossing kom of antwoorden.

Én dat geeft mij weer overzicht én rust!

Een aanrader als je enthousiast bezig bent in je bedrijf en het samen met Annemarie eens gaat doorlopen. Ik kwam op dingen die ik niet had verwacht.

Bedankt en we zien elkaar zeker weer!!
Heel veel succes! Lieve Groet Maike
Henk Sprukkelhorst (Voorzitter Werkatelier Eefde) Henk Sprukkelhorst (Voorzitter Werkatelier Eefde) schreef op 26 mei 2017 om 13:47
Annemarie begeleid werkzoekenden die meerdere dagen actief zijn bij het werkatelier in Eefde. Hier ontvangen zij een nuttige dagbesteding. De kans op doorgroei is daarmee groter op de arbeidsmarkt. ‘De deelnemers zijn erg tevreden met jouw inzet.
Alleen maar positief Annemarie en dat is ook goed om te horen.’

We houden contact.

Met vriendelijke groet,
Henk Sprukkelhorst
Mirjams Keukenbrigade Mirjams Keukenbrigade schreef op 26 mei 2017 om 13:43
Annemarie heb ik ontmoet tijdens een netwerkavond en zij is in benadering een daadkrachtige en betrokken persoonlijkheid.
Dit kwam tot uiting in het gesprek waarin er bepaalde relevante zaken zijn besproken, waarop Annemarie adequaat heeft gereageerd. Dit heeft mij vervolgens aan het denken heeft gezet.
Mijn ervaring is dat Annemarie tijdens het gesprek en in een ontspannen sfeer goed kan luisteren en daardoor de juiste informatie verkrijgt. Zij stelt doortastende vragen die helpen om verder te komen.
Annemarie is gedreven, gemotiveerd en enthousiast en het is daardoor fijn om met haar samen te werken en te sparren.

Succes Annemarie, ‘ik weet je de volgende keer zeker te vinden.’

Met vriendelijke groet,
Mirjam Berkhof
Michelle Wellink Michelle Wellink schreef op 24 februari 2016 om 12:25
Heb veel gehad aan het advies van Annemarie.
Op een leuke manier bewust worden gemaakt hoe het nog beter kan!
Ben hier zelf echt ontzettend door gegroeid.
Nogmaals bedankt hier voor Annemarie!
Sharon Kramp Sharon Kramp schreef op 15 februari 2016 om 14:43
Annemarie, echt super mooi gedaan deze website en een prachtig initiatief!

Ook ik heb dankzij jou hulp heel veel dingen geleerd op de werkvloer, je bent altijd rustig en staat er altijd voor open om andere mensen te helpen en advies te geven, dat is geweldig!

Ik heb hier echt heel erg veel aan gehad!

Ga zo door Annemarie! En ik wens je heel erg veel succes!

Groetjes,
Sharon
Tetske Tetske schreef op 13 november 2015 om 20:09
Hoi Annemarie,

Ziet er goed uit. Heel veel Succes!

Ik vind jouw versie van DOEN bijzonder goed gevonden.

Groet,
Tetske