Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
10 berichten.
Esther ter Horst Coördinator Stichting WerkAtelier Eefde Esther ter Horst Coördinator Stichting WerkAtelier Eefde uit Zutphen heeft geschreven op 15 januari 2020 om 09:45:
Ik heb Annemarie leren kennen toen ze zich 3 jaar geleden bij ons, bij Stichting WerkAtelier te Eefde, aan melde om als vrijwilliger coach onze deelnemers te begeleiden. Onze stichting is er voor mensen die nog een steuntje in de rug nodig hebben om weer de arbeidsmarkt op te gaan.

In het begin waren de mensen ietwat schuchter om naar haar toe te gaan maar stelde ze altijd voor om gewoon eens een kennismaking met haar te maken. Na de kennismaking was er bijna altijd wel een vervolgafspraak en kregen de mensen het gevoel dat zij écht wat voor hun kon betekenen. Het resultaat mocht er ook zijn. Diverse deelnemers heeft zij zo weten te motiveren, door vooral naar hun zelf te leren kijken, om de juiste draad weer op te pakken. Deelnemers zijn weer aan het werk gegaan of zijn toch weer een opleiding gaan volgen.

Zelf heb ik ook veel aan Annemarie gehad. Zeker wanneer “dingen” niet zo lekker liepen, op het werk of privé. Door haar betrokkenheid en haar directe manier van aanpak heeft zij veel voor ons betekend.

Annemarie dank je wel voor je enorme inzet en motivatie!
Hairstyling Sanne Hairstyling Sanne uit Almen heeft geschreven op 20 augustus 2019 om 08:44:
Annemarie is een luisterend oor, en geeft je tips en tricks op een hele positieve en leuke manier. Ze is geduldig en vult niet voor je in. Ze laat je op een speelse manier naar jezelf kijken door je een 'spiegel' voor te houden, en hierdoor vul je zelf antwoorden in.. Door dit te doen zie je dat wat je doet misschien nog beter, of toch net even anders kan. Alles op een duidelijke, maar vooral luchtige manier en vol humor!

Annemarie, bedankt en veel succes!
Lieve groet,
Sanne
Mama's van Pareltjes Mama's van Pareltjes heeft geschreven op 5 september 2018 om 20:40:
hier in mijn facebook live is te zien hoe annemarie mij geholpen heeft.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=301558320654455&id=555373828147070
Deborah Deborah uit Zutphen heeft geschreven op 1 februari 2018 om 19:28:
Vorig jaar besloot ik weer een opleiding te gaan volgen. Ik deed op dat moment vrijwilligerswerk en kwam daar in contact met Annemarie.
We hadden eerst gezamenlijk en daarna individuele gesprekken.

Ik vond het spannend om weer te beginnen met een opleiding en ik maakte me zorgen over het plannen en organiseren van werk en school. Ook liep ik soms tegen bepaalde dingen aan op mijn werk. Annemarie wou mij hier wel in ondersteunen.

Annemarie heeft mij de juiste middelen gegeven om mij aan het denken te zetten over mijzelf en hoe ik handel. Dit gaf mij veel nieuwe inzichten waarmee ik aan de slag kon. We hebben ook gekeken naar het maken van planningen en welke manieren voor mij het beste werkte, zodat ik het ook daadwerkelijk ging gebruiken. Dit heeft mij veel rust gebracht.

Ik ben ondertussen een aantal maanden bezig met mijn opleiding en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik, mede met de 'tools' van Annemarie, zeker mijn diploma ga halen!

Hartstikke bedankt Annemarie en ga zo door!
Maike Winters Maike Winters uit Zutphen heeft geschreven op 2 juni 2017 om 19:17:
Annemarie! Rustig, duidelijk, motiverend & doen. Denk ik nu een week later aan terug na ons gesprek.

Ik 'stapte' er in zonder verwachtingen. 'Ik zie het wel'..
Het mooie is, nu een week later komen steeds gedachten naar boven van ons gesprek. Je zorgt ervoor dat ik zélf antwoorden krijg. De rust & geduld daarbij van jou vond ik heel erg prettig.
Je vult niks in, geeft handvaten zodat ik zelf op oplossing kom of antwoorden.

Én dat geeft mij weer overzicht én rust!

Een aanrader als je enthousiast bezig bent in je bedrijf en het samen met Annemarie eens gaat doorlopen. Ik kwam op dingen die ik niet had verwacht.

Bedankt en we zien elkaar zeker weer!!
Heel veel succes! Lieve Groet Maike
Henk Sprukkelhorst (Voorzitter Werkatelier Eefde) Henk Sprukkelhorst (Voorzitter Werkatelier Eefde) heeft geschreven op 26 mei 2017 om 13:47:
Annemarie begeleid werkzoekenden die meerdere dagen actief zijn bij het werkatelier in Eefde. Hier ontvangen zij een nuttige dagbesteding. De kans op doorgroei is daarmee groter op de arbeidsmarkt. ‘De deelnemers zijn erg tevreden met jouw inzet.
Alleen maar positief Annemarie en dat is ook goed om te horen.’

We houden contact.

Met vriendelijke groet,
Henk Sprukkelhorst
Mirjams Keukenbrigade Mirjams Keukenbrigade heeft geschreven op 26 mei 2017 om 13:43:
Annemarie heb ik ontmoet tijdens een netwerkavond en zij is in benadering een daadkrachtige en betrokken persoonlijkheid.
Dit kwam tot uiting in het gesprek waarin er bepaalde relevante zaken zijn besproken, waarop Annemarie adequaat heeft gereageerd. Dit heeft mij vervolgens aan het denken heeft gezet.
Mijn ervaring is dat Annemarie tijdens het gesprek en in een ontspannen sfeer goed kan luisteren en daardoor de juiste informatie verkrijgt. Zij stelt doortastende vragen die helpen om verder te komen.
Annemarie is gedreven, gemotiveerd en enthousiast en het is daardoor fijn om met haar samen te werken en te sparren.

Succes Annemarie, ‘ik weet je de volgende keer zeker te vinden.’

Met vriendelijke groet,
Mirjam Berkhof
Michelle Wellink Michelle Wellink heeft geschreven op 24 februari 2016 om 12:25:
Heb veel gehad aan het advies van Annemarie.
Op een leuke manier bewust worden gemaakt hoe het nog beter kan!
Ben hier zelf echt ontzettend door gegroeid.
Nogmaals bedankt hier voor Annemarie!
Sharon Kramp Sharon Kramp heeft geschreven op 15 februari 2016 om 14:43:
Annemarie, echt super mooi gedaan deze website en een prachtig initiatief!

Ook ik heb dankzij jou hulp heel veel dingen geleerd op de werkvloer, je bent altijd rustig en staat er altijd voor open om andere mensen te helpen en advies te geven, dat is geweldig!

Ik heb hier echt heel erg veel aan gehad!

Ga zo door Annemarie! En ik wens je heel erg veel succes!

Groetjes,
Sharon
Tetske Tetske heeft geschreven op 13 november 2015 om 20:09:
Hoi Annemarie,

Ziet er goed uit. Heel veel Succes!

Ik vind jouw versie van DOEN bijzonder goed gevonden.

Groet,
Tetske