Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
14 berichten.
Esmé Esmé uit Lochem heeft geschreven op 12 juli 2022 om 20:34
6 weken geleden ben ik gestart met het ik en why traject. De sessies waren soms confronterend, maar gaven mij veel nieuwe inzichten. Annemarie is een goede coach die je veel leerzame tips mee geeft, en er op elk moment voor je is. Soms met een traan, maar vaak ook met een vleugje humor. Dit vond ik erg fijn. Het ik en why traject heeft mij doen groeien naar een zelfverzekerde IK. Super blij dat ik het traject met behulp van Annemarie ben aangegaan! Na 6 weken kan ik echt zeggen dat het voor mij heeft geholpen, en alle tips en oefeningen die ik heb geleerd kan ik nu zelf, met een positieve mindset gaan toepassen. Ik kan het iedereen aanraden! Bedankt Annemarie 🙂
Christa Helder Christa Helder uit Harfsen heeft geschreven op 26 augustus 2021 om 20:21
Annemarie heeft 'het beest in mij' weten los te maken. Middels eenvoudige maar doeltreffende oefeningen kwam er in één sessie boven waar ik al tijden mee liep te worstelen. Ik kan weer verder vol nieuwe energie.
Dank je wel Annemarie voor je positieve invloed .
Milou Milou heeft geschreven op 4 mei 2021 om 18:49
Via via bij Annemarie terecht gekomen, en wat ben ik blij dat ik het ik&why traject bij haar heb gevolgd.
Annemarie is een lieve, geduldige vrouw die precies het goede weet te vragen op het goede moment. Ze houdt je een spiegel voor, wat confronterend is, maar heel verhelderend. Ze heeft mij goede handvatten gegeven waardoor ik ben gegroeid op de manier waar en hoe ik het nodig had.
Bedankt lieve Annemarie. Je bent een topper!!
Op verzoek zonder naamsvermelding Op verzoek zonder naamsvermelding uit Echteld heeft geschreven op 11 april 2021 om 02:38
Via Linkedin kwam ik bij ‘’We doen het samen”. Daar zag ik een lijst met namen van hulpverleners waaronder Annemarie. In eerste instantie dacht ik: een rechtlijnig, zakelijk type, maar in tweede instantie: ‘’Is dat niet juist wat ik zoek nu’’. Wat is dat een gouden greep. Annemarie is recht door zee, niet aanvallend. Constructief, ze hield me regelmatig mijn spiegel voor, liet mij denken, maar reikte ook aan. Uiteindelijk moe(s)t ik het zelf oplossen. Ze doet alles met een lach, vanuit humor, maar liet me ook mijn tranen. Tijdsdruk voelde ik nooit bij haar. Ik volgde het Ik/WHY traject en heb heel hard moeten werken (vooral aan mijzelf) om een andere mind set te creëren. Dat heeft me uiteindelijk veel kracht, meer stevigheid en daardoor meer energie gegeven. Ik kwam uit een onzekere, instabiele, minderwaardige en angstige hoek. Dit hele traject heb ik als erg positief, bijzonder ondersteunend en heel plezierig ervaren. Ik weet zeker dat met wat ik geleerd heb ik heel wat steviger mijn toekomst in kan. Ik wens Annemarie oprecht veel succes toe en ben ongelooflijk blij met deze zinvolle kans die ik heb gekregen. Meer dan dankjewel Annemarie. DK
Esther ter Horst Coördinator Stichting WerkAtelier Eefde Esther ter Horst Coördinator Stichting WerkAtelier Eefde uit Zutphen heeft geschreven op 15 januari 2020 om 09:45
Ik heb Annemarie leren kennen toen ze zich 3 jaar geleden bij ons, bij Stichting WerkAtelier te Eefde, aan melde om als vrijwilliger coach onze deelnemers te begeleiden. Onze stichting is er voor mensen die nog een steuntje in de rug nodig hebben om weer de arbeidsmarkt op te gaan.

In het begin waren de mensen ietwat schuchter om naar haar toe te gaan maar stelde ze altijd voor om gewoon eens een kennismaking met haar te maken. Na de kennismaking was er bijna altijd wel een vervolgafspraak en kregen de mensen het gevoel dat zij écht wat voor hun kon betekenen. Het resultaat mocht er ook zijn. Diverse deelnemers heeft zij zo weten te motiveren, door vooral naar hun zelf te leren kijken, om de juiste draad weer op te pakken. Deelnemers zijn weer aan het werk gegaan of zijn toch weer een opleiding gaan volgen.

Zelf heb ik ook veel aan Annemarie gehad. Zeker wanneer “dingen” niet zo lekker liepen, op het werk of privé. Door haar betrokkenheid en haar directe manier van aanpak heeft zij veel voor ons betekend.

Annemarie dank je wel voor je enorme inzet en motivatie!
Hairstyling Sanne Hairstyling Sanne uit Almen heeft geschreven op 20 augustus 2019 om 08:44
Annemarie is een luisterend oor, en geeft je tips en tricks op een hele positieve en leuke manier. Ze is geduldig en vult niet voor je in. Ze laat je op een speelse manier naar jezelf kijken door je een 'spiegel' voor te houden, en hierdoor vul je zelf antwoorden in.. Door dit te doen zie je dat wat je doet misschien nog beter, of toch net even anders kan. Alles op een duidelijke, maar vooral luchtige manier en vol humor!

Annemarie, bedankt en veel succes!
Lieve groet,
Sanne
Mama's van Pareltjes Mama's van Pareltjes heeft geschreven op 5 september 2018 om 20:40
hier in mijn facebook live is te zien hoe annemarie mij geholpen heeft.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=301558320654455&id=555373828147070
Deborah Deborah uit Zutphen heeft geschreven op 1 februari 2018 om 19:28
Vorig jaar besloot ik weer een opleiding te gaan volgen. Ik deed op dat moment vrijwilligerswerk en kwam daar in contact met Annemarie.
We hadden eerst gezamenlijk en daarna individuele gesprekken.

Ik vond het spannend om weer te beginnen met een opleiding en ik maakte me zorgen over het plannen en organiseren van werk en school. Ook liep ik soms tegen bepaalde dingen aan op mijn werk. Annemarie wou mij hier wel in ondersteunen.

Annemarie heeft mij de juiste middelen gegeven om mij aan het denken te zetten over mijzelf en hoe ik handel. Dit gaf mij veel nieuwe inzichten waarmee ik aan de slag kon. We hebben ook gekeken naar het maken van planningen en welke manieren voor mij het beste werkte, zodat ik het ook daadwerkelijk ging gebruiken. Dit heeft mij veel rust gebracht.

Ik ben ondertussen een aantal maanden bezig met mijn opleiding en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik, mede met de 'tools' van Annemarie, zeker mijn diploma ga halen!

Hartstikke bedankt Annemarie en ga zo door!
Maike Winters Maike Winters uit Zutphen heeft geschreven op 2 juni 2017 om 19:17
Annemarie! Rustig, duidelijk, motiverend & doen. Denk ik nu een week later aan terug na ons gesprek.

Ik 'stapte' er in zonder verwachtingen. 'Ik zie het wel'..
Het mooie is, nu een week later komen steeds gedachten naar boven van ons gesprek. Je zorgt ervoor dat ik zélf antwoorden krijg. De rust & geduld daarbij van jou vond ik heel erg prettig.
Je vult niks in, geeft handvaten zodat ik zelf op oplossing kom of antwoorden.

Én dat geeft mij weer overzicht én rust!

Een aanrader als je enthousiast bezig bent in je bedrijf en het samen met Annemarie eens gaat doorlopen. Ik kwam op dingen die ik niet had verwacht.

Bedankt en we zien elkaar zeker weer!!
Heel veel succes! Lieve Groet Maike
Henk Sprukkelhorst (Voorzitter Werkatelier Eefde) Henk Sprukkelhorst (Voorzitter Werkatelier Eefde) heeft geschreven op 26 mei 2017 om 13:47
Annemarie begeleid werkzoekenden die meerdere dagen actief zijn bij het werkatelier in Eefde. Hier ontvangen zij een nuttige dagbesteding. De kans op doorgroei is daarmee groter op de arbeidsmarkt. ‘De deelnemers zijn erg tevreden met jouw inzet.
Alleen maar positief Annemarie en dat is ook goed om te horen.’

We houden contact.

Met vriendelijke groet,
Henk Sprukkelhorst
Mirjams Keukenbrigade Mirjams Keukenbrigade heeft geschreven op 26 mei 2017 om 13:43
Annemarie heb ik ontmoet tijdens een netwerkavond en zij is in benadering een daadkrachtige en betrokken persoonlijkheid.
Dit kwam tot uiting in het gesprek waarin er bepaalde relevante zaken zijn besproken, waarop Annemarie adequaat heeft gereageerd. Dit heeft mij vervolgens aan het denken heeft gezet.
Mijn ervaring is dat Annemarie tijdens het gesprek en in een ontspannen sfeer goed kan luisteren en daardoor de juiste informatie verkrijgt. Zij stelt doortastende vragen die helpen om verder te komen.
Annemarie is gedreven, gemotiveerd en enthousiast en het is daardoor fijn om met haar samen te werken en te sparren.

Succes Annemarie, ‘ik weet je de volgende keer zeker te vinden.’

Met vriendelijke groet,
Mirjam Berkhof
Michelle Wellink Michelle Wellink heeft geschreven op 24 februari 2016 om 12:25
Heb veel gehad aan het advies van Annemarie.
Op een leuke manier bewust worden gemaakt hoe het nog beter kan!
Ben hier zelf echt ontzettend door gegroeid.
Nogmaals bedankt hier voor Annemarie!
Sharon Kramp Sharon Kramp heeft geschreven op 15 februari 2016 om 14:43
Annemarie, echt super mooi gedaan deze website en een prachtig initiatief!

Ook ik heb dankzij jou hulp heel veel dingen geleerd op de werkvloer, je bent altijd rustig en staat er altijd voor open om andere mensen te helpen en advies te geven, dat is geweldig!

Ik heb hier echt heel erg veel aan gehad!

Ga zo door Annemarie! En ik wens je heel erg veel succes!

Groetjes,
Sharon
Tetske Tetske heeft geschreven op 13 november 2015 om 20:09
Hoi Annemarie,

Ziet er goed uit. Heel veel Succes!

Ik vind jouw versie van DOEN bijzonder goed gevonden.

Groet,
Tetske