Certificaat Online Marketing

 

Jezelf blijven ontwikkelen geeft nieuwe energie en een positief resultaat.

In the pocket

Het blijft interessant om nieuwe kennis op te doen, vandaar dat ik de cursus Online Marketing-certificering (digitale werkplaats Google) ben gaan volgen. Een wereld die voor mij, tot kort geleden, onbekend was.

De cursus is op een duidelijke  manier, door middel van video’s, gepresenteerd en daardoor leer je de basic ‘kneepjes’ van marketing. Zonder enige verwachting ben ik er in gegaan, ik dacht; ‘ik zie wel hoever ik kom.’

Voor mij persoonlijk is deze cursus een goede leerweg geweest omdat ik, door het volgen van deze online cursus, de digitale vaardigheden kon verbeteren. Ik wilde graag meer weten over het aspect marketing omdat de input bedrijfsmatig van nut kan zijn. De mogelijkheid om de cursus in je eigen tempo te doen, heb ik als erg prettig ervaren.

In ieder geval de moeite waard om op internet te kijken op: https://learndigital.withgoogle.com/digitalewerkplaats/

 

Note

 

‘Het Google-certificaat is niet een door universiteiten of overheden erkend document. Het is een document ter erkenning van uw inspanningen om uw digitale vaardigheden te verbeteren.’ (Google digitale werkplaats)

Marketing is een vak op zich, voor nog meer professionele, uitgebreide, kennis is een opleiding noodzakelijk.

 

Met vriendelijke, enthousiaste en gemotiveerde groet,

Annemarie

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *